Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający skrypt do Syndry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fantastik Syndra.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Fantastik Syndra.

fanatic syndra nie działa !!!!! ludzie ogarnijcie to. pisze juz w drugim temacie ze nie dziala bo crashuje gre jak sie wciska spacje / lasthitowanie i cokolwiek innego

@topic jest tylko jakis pomocnik do combo E-Q  ale tylko i wylacznie to wqywala :D jak chcesz to pw 

16k7y4p.png

Opublikowano

fanatic syndra nie działa !!!!! ludzie ogarnijcie to. pisze juz w drugim temacie ze nie dziala bo crashuje gre jak sie wciska spacje / lasthitowanie i cokolwiek innego

@topic jest tylko jakis pomocnik do combo E-Q  ale tylko i wylacznie to wqywala :D jak chcesz to pw 

Mi jakoś działa, chwile temu sprawdzałem... Jeżeli Ci nie działa to nie masz libów odpowiednich do tego skryptu, a jeżeli nie chcesz Fantastik Syndry to scriptstatus.net i szukaj.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Musisz mieć liby:

Skrypt:

https://raw.githubusercontent.com/BoLFantastik/BoL/master/Fantastik%20Syndra.lua

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Panowie jak wgrać skrypt Big Fat Syndra?pobrałem wersje cracked z nulled.io wrzuciłem do bola od finna ale skrypt się nie ładuje..a może moglibyście wrzucić działający skrypt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...